WebwinkelKeurButton text
0
0

Yoni ei 5 daagse

Yoni ei 5 daagse
Productomschrijving
Vanuit een diep verlangen om meer te delen en begeleiden in het energetisch werken met een yoni ei is deze magische challenge ontstaan. Iets wat ik nu nog niet op de planning had staan, maar deze energie wil ZO graag landen en geboren worden. So here we go :-) Via Facebook wordt een speciale besloten groep aangemaakt waar je na aanmelding aan word...

Vanuit een diep verlangen om meer te delen en begeleiden in het energetisch werken met een yoni ei is deze magische challenge ontstaan. Iets wat ik nu nog niet op de planning had staan, maar deze energie wil ZO graag landen en geboren worden. So here we go :-)

Via Facebook wordt een speciale besloten groep aangemaakt waar je na aanmelding aan wordt toegevoegd. In deze groep zal tijdens de challenge elke dag een nieuwe meditatie online komen te staan. De focus bij de meditaties ligt echt op het energetisch (samen)werken met jouw yoni ei en ik begeleid je door middel van meditaties in dit proces. Dit zijn de meditaties die aan bod zullen komen:

1. Verbinden met jouw yoni ei

2. Jouw yoni ei inbrengen meditatie

3. Womb healing meditatie met jouw yoni ei

4. Release practice. Oude energie loslaten vanuit jouw yoni en bekkengebied meditatie met jouw yoni ei

5. Sensual self practice. Meditatie met jouw yoni ei

In de Facebookgroep is ruimte om te delen en connecten met andere vrouwen die zich ook in deze materie verdiepen. Er wordt echt een veilige space neergezet om binnen te bewegen en aanwezig te zijn. Veiligheid is hierin key. Rustig aan begeleid ik je door alle stappen heen en laat je hierin extra dragen door het veld dat wordt neergezet.

Je kunt de 5 daagse geheel op eigen tempo volgen.

Je bent zo welkom lieve vrouw!

Het hebben van een yoni ei wordt aangeraden voor het aanmelden voor deze challenge!

* Wil je je alleen aanmelden voor de yoni ei 5 daagse? Klik dan bij het bestellen op ''bestelling opsparen'' dan worden de verzendkosten eraf gehaald :-)

Previously viewed

Yoni ei 5 daagse
Yoni ei 5 daagse

Voor iedereen die een energetische...

Voor iedereen die een e...

€33,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »