WebwinkelKeurButton text
0
0

Wild Woman geurkaars

Productomschrijving
Yesssss!! Eindelijk is het zover! De wild woman geurkaars! Een bijzondere geurkaars met een krachtige intentie. Deze kaars is voor vrouwen die dieper hun eigen inner wild woman willen unleashen. Een kaars voor op je altaar of een andere speciale plek, echt om met een intentie aan te steken en ook echt als reminder aan jouw intentie. Jouw inner w...

Yesssss!! Eindelijk is het zover!

De wild woman geurkaars! Een bijzondere geurkaars met een krachtige intentie.

Deze kaars is voor vrouwen die dieper hun eigen inner wild woman willen unleashen. Een kaars voor op je altaar of een andere speciale plek, echt om met een intentie aan te steken en ook echt als reminder aan jouw intentie.

Jouw inner wild woman weet wat ze wil, ze is krachtig! Ze is sterk! En ze staat daar! Ze is wild, ze voelt alles en weet precies hoe ze zichzelf moet dragen met al haar emoties. Er is geen sprake van ruis, alles is duidelijk voor haar and she is on fire!! Verbonden met haar baarmoeder, haar yoni. Diep geaard en vanuit daar laat ze haar sensualiteit vrij stromen. Vrouw, jij mag zijn!

De geur van deze geurkaars is een combinatie van onder andere Grapefruit met Cardamon (en nog veel meer!!). De geur is fris, hij is warm, hij is aardend, hij geeft bedding, hij opent. Alles!

Deze geurkaars is gemaakt van kokoswax (geproduceerd in EU volgens de EU normen en dierproefvrij).

De lont is een speciale crackling lont, die zal klinken als brandend hout in een openhaard. Echt dat heerlijke krakende geluid.

Nadat je de geurkaars hebt besteld, zal je via de mail een audiobestand toegestuurd krijgen met een meditatie om daarin je nog dieper te verbinden met jouw eigen innerlijke wild woman. Om zo de energie nog meer kracht bij te zetten.

 

Belangrijk

- Wanneer je de kaars voor het eerst brand, zorg dan dat de kaars lang genoeg brand zodat de hele bovenste laag is gesmolten en de kaars zo gelijkmatig zal opbranden (ong 3-4 uur).

- Na de 1e keer branden, zorg dat je de zwarte randjes van de houten lonten afhaalt zodat ze ong weer 0,5 cm lang zijn en er niet onnodig rook vrij komt bij het branden van de kaars.

- Brand de kaars niet langer dan 4 uur per keer.

- Laat de kaars niet achter zonder toezicht of wanneer je gaat slapen.

- Plaats de kaars uit de buurt van kinderen of huisdieren.

- Plaats de kaars op een hitte bestendige ondergrond.

- Brand de kaars niet verder op dan wanneer er nog 0,5 cm wax over is.

 

* Verwachte leveringstijd eind januari

Previously viewed

Wild Woman geurkaars
Wild Woman geurkaars

Dé geurkaars voor het nog dieper ...

Dé geurkaars voor het ...

€21,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »