WebwinkelKeurButton text
0
0

Toermalijnkwarts maan schaal

Productomschrijving
Toermalijnkwarts zorgt voor een diep schoonmaakproces, oude blokkades en schaduwstukken worden getransformeerd en hoger licht stroomt je systeem binnen en oude gewoontes en karmische patronen worden doorbroken. Dit is een echte EHBO-steen die helpt bij angsten, nervositeit, hyperventilatie, benauwdheid, paniekaanvallen, trauma’s of shock. Net al...

Toermalijnkwarts zorgt voor een diep schoonmaakproces, oude blokkades en schaduwstukken worden getransformeerd en hoger licht stroomt je systeem binnen en oude gewoontes en karmische patronen worden doorbroken.

Dit is een echte EHBO-steen die helpt bij angsten, nervositeit, hyperventilatie, benauwdheid, paniekaanvallen, trauma’s of shock. Net als resque remedie. Hij brengt je weer terug in het hier en nu, verder ordent hij de gedachten en doorbreekt hij vaste patronen. Ook goed bij vermoeide benen doordat er een betere doorstroming plaatsvindt. Hij werkt ook goed bij reumatische klachten, pijnlijke gewrichten of spieren en geeft rust bij hyperactieve mensen. Het water ervan is goed voor maag, darmen, slijmvlies en tanden en botten.

  • 149 gram
  • 8,5 x 5,8 x 2,5 cm

Previously viewed

Toermalijnkwarts maan schaal
Toermalijnkwarts maan schaal

Deze steen bevat zowel hoger licht...

Deze steen bevat zowel ...

€29,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »