WebwinkelKeurButton text
0
0

Rode Tijgeroog doorboorde kettinghanger

Productomschrijving
Rode Tijgeroog is een stimuleende steen die lethargie overwint en motivatie opwekt. Bij genezing laat hij een trage stofwisseling sneller verlopen en verhoogt hij de drang naar seks. Combineert de aarde-energie met de energieën van de zon om een hoge vibrerende staat te wekken die toch geaard is en de spirituele energieën naar de aarde trekt. ...

Rode Tijgeroog is een stimuleende steen die lethargie overwint en motivatie opwekt. Bij genezing laat hij een trage stofwisseling sneller verlopen en verhoogt hij de drang naar seks.

Combineert de aarde-energie met de energieën van de zon om een hoge vibrerende staat te wekken die toch geaard is en de spirituele energieën naar de aarde trekt. Het versterkt paranormale gaven en schept evenwicht in de lagere chakra’s. Tijgeroog is een beschermende steen en helpt u om doelen te bereiken. Ook goed voor mensen die zich wereldvreemd voelen. De steen is nuttig om zowel uw behoeften als die van anderen te onderkennen. Het laat u zien wat u echt nodig heeft. Geestelijk integreert tijgeroog de hersenhelften en verbetert het praktische waarneming. De steen is zeer nuttig bij het genezen van geestesziekten en persoonlijkheidsstoornissen. Het helpt bij zelfrespect en geblokkeerde creativiteit. Goed voor de ogen, de keel en de geslachtsorganen.

Intuìtief kies ik er 1 uit voor je

Previously viewed

Rode Tijgeroog doorboorde kettinghanger
Rode Tijgeroog doorboorde kettinghanger

Rode Tijgeroog laat een trage stof...

Rode Tijgeroog laat een...

€6,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »