WebwinkelKeurButton text
0
0

Pistache Calciet toren

Productomschrijving
Pistache Calciet heeft een prachtige blauw/groene kleur die mij erg doet denken aan de Oceaan. De energie voelt heel hart openend. Je kunt er eigenlijk niet naar kijken en boos zijn. De energie kan daarin echt enorm opbeurend en optimistisch werken. Om te genieten. Genieten van het leven en al het moois dat er beschikbaar is. Calciet is een krac...

Pistache Calciet heeft een prachtige blauw/groene kleur die mij erg doet denken aan de Oceaan. De energie voelt heel hart openend. Je kunt er eigenlijk niet naar kijken en boos zijn. De energie kan daarin echt enorm opbeurend en optimistisch werken. Om te genieten. Genieten van het leven en al het moois dat er beschikbaar is.

Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie. In een kamer verwijdert het negatieve energieën uit de omgeving en verhoogt het uw energieniveau. Calsiet is een actief kristal dat ontwikkeling en groei versnelt.

Calciet is een spirituele steen die verbonden is met het hogere bewustzijn. Het versnelt de spirituele ontwikkeling.

Op psychisch niveau verbindt Calciet de emoties met het intellect. Geeft weer hoop en motivatie en bestrijdt luiheid en helpt energieker te worden. Calciet kalmeert de geest en versterkt het geheugen. Calciet verlicht emotionele stress en vergroot het zelfvertrouwen. Calciet reinigt de chakra’s, brengt ze in balans en voorziet ze van energie. 

 

  • 447 gram
  • 12,4 x 4,2 x 4,1 cm

Previously viewed

Pistache Calciet toren
Pistache Calciet toren

Pistache Calciet heeft een hele op...

Pistache Calciet heeft ...

€63,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »