WebwinkelKeurButton text
0
0

Orthoceras sculptuur

Productomschrijving
Orthoceras is een gefossiliseerde pijlinktvis waarvan de naam "rechthoorn" betekent en refereert naar de lange, rechte schelp van de diertjes. Deze pijlinktvis soort leefde ongeveer 400 miljoen jaar geleden en kon tot wel 5 meter uitgroeien. Zo’n 80 miljoen jaar geleden is dit soort uitgestorven, 76 miljoen jaar voordat de eerste mens op aarde ...

Orthoceras is een gefossiliseerde pijlinktvis waarvan de naam "rechthoorn" betekent en refereert naar de lange, rechte schelp van de diertjes. Deze pijlinktvis soort leefde ongeveer 400 miljoen jaar geleden en kon tot wel 5 meter uitgroeien. Zo’n 80 miljoen jaar geleden is dit soort uitgestorven, 76 miljoen jaar voordat de eerste mens op aarde rondliep!

De orthoceras steen staat voor het leven in het hier en nu en het trouw zijn aan jezelf. De steen kan bescherming bieden tegen negativiteit en bevrijden van karmische aanhechtingen. Diep binnenin het orthoceras fossiel zou de kracht en energie van de Aarde en het Hart schuilen. Daardoor zou hij energiebanen weer open en vrij kunnen maken om nieuwe energie te kunnen laten doorstromen. De orthoceras zou je tevens kunnen helpen in het reorganiseren van je energieveld en zou zo de harmonie tussen lichaam, geest en ziel kunnen herstellen.

  • 7605 gram
  • 72 x 12 x 10 cm

Previously viewed

Orthoceras sculptuur
Orthoceras sculptuur

Fossiele Inktvis, Orthoceras, is o...

Fossiele Inktvis, Ortho...

€111,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »