0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Productomschrijving

   Een 5 daags online yoni retreat 

    

   Enter the yoni temple....

    

   Terwijl ik mijn eigen yoni ei practice doe, voel ik de enorme inspiratie voor een nieuwe creatie. Compleet vanuit flow mag het online yoni retreat ontstaan.

   Ik voel namelijk zo hoe belangrijk de verbinding met jouw eigen yoni ei. Letterlijk in contact staan met jouw basis en levensenergie. Hier begint alles voor mijn gevoel

   • Eigenwaarde
   • Grenzen voelen en aangeven
   • Eindeloze liefde en verbinding
   • Veiligheid
   • Bedding
   • En ga zo maar door!

   Het online yoni retreat is een retreat van 5 dagen. Het retreat zal gehouden worden binnen een besloten Facebookpagina die daarin direct ook als heilige ruimte dient. Een heilige ruimte om met elkaar te delen en verbinden.

   Elke dag zal er een nieuwe video of live online komen. Een video waarin ik dieper in ga op datgene wat mijn yoni op die dag met jullie wil delen. Daar zullen ook hele mooie oefeningen en meditaties bij komen. Echt om de verbinding met jouw yoni te herstellen of vergroten om zo uiteindelijk de liefdevolle verbinding met je algehele zelf te herstellen of vergroten en ook de wereld om je heen.

   Het online retreat zal plaats vinden van 4 tot 8 oktober.

   Na het online retreat hou je toegang tot alle info en video's en ook de online community.

   Je kunt je aanmelden tot 3 oktober!

   * Het is een digitaal product, dus wanneer je alleen je aanmeld voor het online yoni retreat hoef je geen verzendkosten te betalen. Klik bij het afrekenen op ''bestelling opsparen'' en dan worden automatisch de verzendkosten eraf gehaald.

   Lieve knuffel,

   Jantine

   Recent bekeken

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »