0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Productomschrijving

   Dé online edelstenen workshop waarin je alles leert over het (samen)werken met edelstenen. We gaan diep in op de basis van het werken met edelstenen, het energetisch aspect en ook hoe je het werken met edelstenen kunt integreren in jouw leven. Hoe je ze echt kunt inzetten ter ondersteuning van jouw welzijn.

   Het programma is onder verdeeld in 7 weken. 

   WEEK 1 - Wortel Chakra (25 april - 1 mei)

   WEEK 2 - Sacraal Chakra (2 mei - 8 mei)

   WEEK 3 - Zonnevlecht Chakra (9 mei - 15 mei)

   WEEK 4 - Hart Chakra (16 mei - 22 mei)

   WEEK 5 - Keel Chakra (23 mei - 29 mei)

   WEEK 6 - Voorhoofd Chakra (30 mei - 5 juni)

   WEEK 7 - Kruin chakra (6 juni - 12 juni)

    

   Zoals je kunt zien, zal elke week een chakra centraal staan. We maken dus niet alleen een reis door de wereld van edelstenen, maar ook een reis door ons eigen lichaam! Zodat je echt nog meer leert hoe jij jouw flow kunt ownen samen met edelstenen!

    

   Elke week ontvang je op 3 verschillende manieren informatie:

   - Een video waarin ik dieper in ga op de theorie van die week
   - Een meditatie
   - Een werkboek met theorie en oefeningen van die week

   Bij het online programma komt ook een Facebook pagina waarin je lid kunt worden. Deze Facebookpagina zal dienen als basiscentrum waarin de video's en meditaties online komen. In deze Facebookpagina kunnen we met elkaar connecten, vragen stellen en tips met elkaar delen. Een liefdevolle en veilige plek om met gelijkgestemden te connecten!

   Mijn intentie van dit online programma is om je niet alleen dieper in contact te brengen met edelstenen, maar uiteindelijk ook met jezelf. Dit programma is interessant voor mensen die al kennis hebben van edelstenen en persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor mensen voor wie edelstenen nog helemaal nieuw zijn! Everybody is welcome :-)

   Voordat het programma begint, ontvang je van mij een prachtig welkomspakket incl edelstenen, whoop!! Je hoeft dus niets extra´s aan te schaffen om mee te doen met het online programma.


   Wie weet zie ik je daar <3 En mocht je nog vragen hebben, voel je vrij om mij een berichtje te sturen!

   Recent bekeken

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »