WebwinkelKeurButton text
0
0

Maria Magdalena balsem

Maria Magdalena balsem
Productomschrijving
Lief goddelijk wezen, Deze balsem is met liefde tot stand gekomen om jouw lichaam volledig te omarmen als tempel van de goddelijke energie die jij bent. De Magdalena's waren ingewijden in de mysteries van het leven. Als zodanig omarmden ze hun menselijkheid, eerden ze hun lichaam, vanuit de toewijding aan het leven in het hart. Ons hart vraagt so...

Lief goddelijk wezen,

Deze balsem is met liefde tot stand gekomen om jouw lichaam volledig te omarmen als tempel van de goddelijke energie die jij bent. De Magdalena's waren ingewijden in de mysteries van het leven. Als zodanig omarmden ze hun menselijkheid, eerden ze hun lichaam, vanuit de toewijding aan het leven in het hart.

Ons hart vraagt soms om kracht en dappere stappen. Hiervoor mag ons lichaam dus ook echt als tempel deze energie en dit werk dragen. De energie in deze balsem draagt hieraan bij. Loop vanuit liefde, beweeg vanuit jouw goddelijke weten en voel hoe jouw lichaam perfect is om jouw unieke wezen te dragen in deze driedimensionale wereld.

De ingrediënten zijn daarnaast ook diep voedend voor een zachte, gezonde huid en helpen ook irritaties en een onrustige huid weer in balans te brengen. De balsem is als zodanig precies als jij: een heerlijke combinatie van Goddelijke energie en fysieke aanwezigheid.

Ingrediënten (in de pot zit 100ml):

Rozen, Marigold, Amandelolie, Cacao boter, Bijenwax, Rozenhout en Geranium olie.

Previously viewed

Maria Magdalena balsem
Maria Magdalena balsem

Een heerlijke combinatie van Godde...

Een heerlijke combinati...

€21,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »