WebwinkelKeurButton text
0
0

Larvikiet engel

Productomschrijving
Larvikiet heeft een krachtige verbinding met Moeder Aarde waardoor je ziel en lichaam in harmonie blijven tijdens visionair werk of tijdens contact met niet geïncarneerde wezens. Larvikiet werkt beschermend, reinigend en aardend omdat het een sterke connectie met de aarde maakt. Het beschermt tegen negatieve energie en voert het af de aarde in en...

Larvikiet heeft een krachtige verbinding met Moeder Aarde waardoor je ziel en lichaam in harmonie blijven tijdens visionair werk of tijdens contact met niet geïncarneerde wezens.

Larvikiet werkt beschermend, reinigend en aardend omdat het een sterke connectie met de aarde maakt. Het beschermt tegen negatieve energie en voert het af de aarde in en reinigt hierdoor het energielichaam. De steen kalmeert, maakt geduldig en werkt inzichtgevend en helpt om weloverwogen, rationele beslissingen te nemen. Het stimuleert intelligentie, geheugen en informatieverwerking en is hierdoor zeer geschikt voor studie en leerstoornissen. Zowel de opname als integratie en toepassing van informatie wordt bevorderd. De steen stimuleert ook spirituele inzichten en vaardigheden en helpt een connectie maken met vorige levens en natuurgeesten. Fysiek werkt larvikiet verkoelend en kalmerend en heeft een positieve werking op huidproblemen, hersenaandoeningen (bijvoorbeeld herstel na een hersenbloeding) en hoge bloeddruk.

  • 20 gram
  • 4 x 3,5 x 1,5 cm

Previously viewed

Larvikiet engel
Larvikiet engel

Larvikiet heeft een krachtige verb...

Larvikiet heeft een kra...

€10,00
Bekijken
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »