0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Goud Obsidiaan

   Goud Obsidiaan is verbonden met de energie van de grote centrale zon, die de bron voor manifestatie in de fysieke wereld is. Toon meer

   Chakra's

   Vorm

   Prijs

   Prijs

   -
   1 Product
   Goud Obsidiaan facet armband

   Goud Obsidiaan facet armband

   Goud Obsidiaan is verbonden met de energie van d...
   €5,25

   Goud Obsidiaan is verbonden met de energie van de grote centrale zon, die de bron voor manifestatie in de fysieke wereld is. Deze bron is verbonden met alle wezens in de kosmos en onze zonnevlecht die de Goud Obsidiaan reinigt en activeert. Als je zonnevlecht helemaal zuiver tot aan de bron is, is je wil afgestemd op de Goddelijke wil en wordt je vermogen om te manifesteren veel krachtiger. Je zult merken dat je steeds meer in staat bent je eigen werkelijkheid op aarde te creëren en te gaan leven uit je hart.

   Obsidiaan Goud is ook verbonden met de Gouden Straal die bij Sananda of Christus hoort. Het is de Vlam van Opstanding die het Christusbewustzijn op aarde brengt. Tevens is de steen verbonden met Aartsengel Rafaël die buiten de groene kleur ook de kleur goud in zijn aura heeft, wat ervoor zorgt dat deze Obsidiaan een sterke geneeskracht heeft. Goud Obsidiaan is net als andere Obsidiaansoorten heel geschikt om negatieve energieën op te ruimen en het auraveld te reinigen. Goud Obsidiaan maakt bewust van machtstoestanden, ook de manier waarop je zelf macht gebruikt. Hij is uitstekend voor daders en slachtoffers van misbruik die alle aspecten van machtsmisbruik uit hun energetisch systeem wil verdrijven. Goud Obsidiaan helpt ook om drijfveren vanuit het ego bloot te leggen. Hij helpt je om duidelijkheid te krijgen over het pad dat je wilt gaan en wat je doel op deze aarde is. Ook helpt hij je bewust te maken van verborgen talenten en om succes te bereiken in de expressie van die talenten, zonder compromissen te sluiten en je aan te passen aan wat anderen vinden.

   Obsidiaan Goud is goed voor spijsverteringsproblemen, maagzweren, oprispingen en bij mannen die last hebben van impotentie door stress.

    

   Chakra

    

   Vindplaats

   Schotland, Mexico, Verenigde Staten, China

    

   Verzorging

   Goud Obsidiaan kan op alle manieren gereinigd worden.

    

   Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »