0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Zwarte Opaal

  Deze Opaal die zo anders is dan een zwarte Opaal uit Australië laat ons de reis zien die we als ziel gemaakt hebben en nog maken, van zwart, de modder, ploeteren en pijn, tot naar het licht en liefde. De kleuren van de steen variëren van zwart, bruin tot Toon meer

  Chakra's

  Vorm

  Prijs

  -
  1 Product
  Zwarte Opaal sculptuur

  Zwarte Opaal sculptuur

  Deze Opaal die zo anders is dan een zwarte Opaal...
  € 51,-

  Zwarte Opaal uit Madagaskar heeft de zwarte nacht in zich, het donker waarin je kan verdwalen, denkt te kunnen verdwijnen, maar tegelijkertijd laat de steen je voelen dat dit een illusie is, want de steen laat ook zien dat hij het licht in zich heeft. Deze steen kan mensen ondersteunen die heel vast in donkere stukken zitten, om weer lichtpuntjes te zien. Hij vertegenwoordigt de reis die veel zielen hebben afgelegd, maar waar sommigen nog vast in zitten. Zij die vast zitten in emotionele pijnen, depressies, trauma’s en daar bijna één mee geworden zijn. Voor hen kan de steen een reisgenoot zijn, weer op weg naar licht. Deze zwarte Opaal uit Madagaskar is ook een mooi hulpmiddel voor therapeuten of mensen die anderen helpen op deze reis naar het licht. Zwarte Opaal helpt hen die zo diep en vast zitten te zien dat ze dit beleven, maar dat ze dit trauma niet zijn. Je hoeft je er niet meer mee te identificeren. Deze steen kan je helpen je te bevrijden van hardnekkige delen waar jij je mee bent gaan vereenzelvigen. Zwarte Opaal is een beschermende steen die de wil om te leven kan helpen versterken. Tevens helpt deze Opaal om oordeelloos te zijn. Je bent niet het donker, maar je bent ook niet het licht. Er is geen goed of fout. De steen werkt positief op je schaduwkanten, helpt je ze in te zien, waardoor je er los van kunt komen. Ook heel goed voor mensen die vast zitten in slachtofferschap. In de steen is alles aanwezig, je kunt er een Duiveltje in zien, maar ook een Meester, stalend in het licht. De steen helpt je om balans te brengen in de lichte en donkere delen in je. Helpt je vrij te komen uit hele donkere processen of delen die je gevangenhouden. Zwarte Opaal uit Madagaskar kan ook behulpzaam zijn bij rouwverwerking.

   

  Chakra

   

  Vindplaats

  Madagaskar

   

  Verzorging

  Zwarte Opaal kan op alle manieren gereinigd worden.

   

  Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »