0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Zonnesteen

  Deze vreugdevolle steen zorgt voor een goed humeur en verscherpt de intuïtie. Zonnesteen dankt zijn schittering aan kleine plaatjes hematiet en goethiet die in de steen besloten liggen. Toon meer

  Chakra's

  Vorm

  Prijs

  Ringmaat

  Prijs

  -
  4 Producten
  Zonnesteen armband

  Zonnesteen armband

  Deze vreugdevolle steen zorgt voor een goed hume...
  € 6,75
  Zonnesteen kettinghanger

  Zonnesteen kettinghanger

  Deze vreugdevolle steen zorgt voor een goed hume...
  € 11,95
  Zonnesteen ring ovaal

  Zonnesteen ring ovaal

  Deze vreugdevolle steen zorgt voor een goed hume...
  € 44,95
  Zonnesteen ring rond

  Zonnesteen ring rond

  Deze vreugdevolle steen zorgt voor een goed hume...
  € 43,95

  Zonnesteen brengt warmte, vreugde, openheid en welwillendheid en de herstellende kracht van de zon in je dagelijkse leven. Hij geeft geluk, voorspoed, persoonlijke macht, vrijheid en verruimd bewustzijn en het vermogen om anderen met zegeningen te overladen. Dit zijn ook eigenschappen die een leider zou moeten bezitten, daarom ideaal voor iedereen die zich tot een leidersrol geroepen voelt. Zonnesteen is een alchemistische steen, de energie lijkt op een hoorn des overvloeds die je helpt bij alles waar je behoefte aan hebt of naar verlangt. De steen werkt als een natuurlijk antidepressivum, goed bij winterdepressie. Ook goed bij mensen die zich verwaarloosd of gediscrimineerd voelen. Zonnesteen geeft een gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Zij die angstig zijn en aan zichzelf twijfelen zullen ontdekken dat zonnesteen gevoelens van onwaardigheid kan wegnemen die verhinderen dat je volledig degene wordt die je bent. Zonnesteen is yang en is heel fijn bij Maansteen die yin is, geeft een schitterende harmonie met elkaar. Goed op de zonnevlecht en het tweede chakra. Brengt harmonie in alle organen, ondersteunend bij maagzweren, reumatiek en algemene pijnen. Stimuleert creativiteit en seksualiteit. Verwarmende steen die de stofwisseling, de spijsvertering en de vitaliteit versterkt. Ook ondersteunend bij hormonale onbalans.

   

  Chakra

   

  Vindplaats

  Verenigde Staten, Tanzania, Congo, Mexico, Noorwegen, China, Sri Lanka, Canada, Australië 

   

  Verzorging

  Zonnesteen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

   

  Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »