0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Waveliet

   Waveliet bestaat uit lichtgroengele ‘draden’ op grijs moedergesteente. Het groeit vaak in de vorm van een zon of ster. Toon meer

   Chakra's

   Vorm

   Prijs

   -
   3 Producten
   Waveliet

   Waveliet

   Waveliet bestaat uit lichtgroengele ‘draden’ op ...
   €37,-
   Waveliet

   Waveliet

   Waveliet bestaat uit lichtgroengele ‘draden’ op ...
   €39,-
   Waveliet

   Waveliet

   Waveliet bestaat uit lichtgroengele ‘draden’ op ...
   €41,-

   De kracht van zon en hart gaan samen in Waveliet en helpen je deze ook te aarden en neer te zetten. Het hart en derde chakra worden meer met elkaar verbonden, zodat kracht en hart elkaar steunen en ondersteunen. Het gaat om daadwerkelijk durven neerzetten van je hartkwaliteiten en deze uit te dragen. Dit kristal leert je te leven vanuit je hart. Zonnekracht en liefde hand in hand in je derde en vierde chakra. Wavelliet brengt je hoger hart naar de aarde. Waveliet heeft toegang tot kernproblemen of een verschillend perspectief alvorens antwoorden in uw bewustzijn te laten opkomen. Hij helpt moeilijke situaties aan te pakken en verheldert trauma’s of mishandeling in dit of een vorig leven vanuit het emotionele lichaam. Hij maakt diepe zielsheling mogelijk.  Dit kristal bevordert de gezondheid en is goed voor de witte bloedcellen.

    

   Chakra

    

   Vindplaats

   Verenigde Staten

    

   Verzorging

   Waveliet kan hop alle manieren gereinigd worden.

    

   Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »