0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Vanadiniet

   Vanadiniet is uitstekend voor mensen die hun lichamelijkheid moeilijk kunnen accepteren, heeft een sterke band met het aarde chakra, die de ziel met het fysieke lichaam verbindt en helpt u zich prettig voelen in de aarde-omgeving. Toon meer

   Chakra's

   Vorm

   Prijs

   -
   2 Producten
   Vanadiniet

   Vanadiniet

   Vanadiniet is uitstekend voor mensen die hun lic...
   €87,-
   Vanadiniet

   Vanadiniet

   Vanadiniet is uitstekend voor mensen die hun lic...
   €78,-

   Vanadiniet leert hoe je energie kunt behouden, helpt binnenstromende universele energie te ontvangen en brengt de chakra’s op één lijn. Tevens is hij heilzaam voor je energieveld doordat hij blokkades verwijdert waardoor energie weer vrij kan stromen. Hij stimuleert de hersencentra, sluit geklets in het hoofd buiten en verbindt de hersenen met de onderste chakra’s, waardoor je helder denken combineert met vastberadenheid en vitaliteit om je doelen te bereiken waar hard werken voor nodig is. Ook zorgt Vanadiniet dat je niet afgeleid wordt. Hij activeert de drie onderste chakra’s en geeft je uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen, kracht en wilskracht. Dit is een hele goede steen voor sporters die vele uren moeten trainen, maar ook voor schrijvers die hun deadline moeten halen. Ook heel goed om niet uitgeput of slaperig te worden voor mensen die lange uren moeten maken om hun werk af te maken. Maar ook heel goed voor healers en mediums omdat het je uithoudingsvermogen en aarding verbeterd. Hij helpt je in contact te lijven met je lichaam zonder dat je verbinding verliest met de hogere werelden. Vanadiniet maakt je gevoeliger voor de krachten van de elementen, je kunt leren veranderingen in het weer te voelen of leylijnen en vortexen te voelen, dus ook heel goed voor wichelroedelopers en pendelaars omdat je meer feeling met je instrument krijgt. Vanadiniet is een krachtige steen van het vuurelement en stimuleert de creatieve en seksuele energie, brengt deze in balans. Vanadiniet helpt je om in alle dingen en alle mensen schoonheid te zien. Hij maakt je avontuurlijk en bereid om risico’s te nemen. Goed voor de aanmaak van hormonen en beschermt energetisch tegen ouderdomsverschijnselen. Nuttig bij de menopauze voor zowel mannen als vrouwen. Beschermt ook tegen elektronische straling en ELF-Velden.

    
    

   Chakra

    

   Vindplaats

   Marokko

    

   Verzorging

   Vanadiniet kan het beste niet gereinigd worden met water. 

    

   Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »