0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Wit Topaas

   Helder of wit Topaas heeft een hoge, pure vibratie, die recht je hart binnenkomt. Deze steen van liefde en voorspoed versterkt je intuïtie en helpt je om bewust te worden van gedachten en daden en helpt je daarmee om zuiver te leven. Toon meer

   Chakra's

   Vorm

   Prijs

   -
   3 Producten
   Dioptaas ring

   Dioptaas ring

   Dioptaas is een krachtige genezer van het hart, ...
   €29,95
   Witte Topaas oorbellen

   Witte Topaas oorbellen

   Helder of wit Topaas heeft een hoge, pure vibrat...
   €27,95
   Witte Topaas ring

   Witte Topaas ring

   Helder of wit Topaas heeft een hoge, pure vibrat...
   €29,95

   Topaas heeft de energie van het Aquariustijdperk, het wekt vertrouwen in het universum. Deze prachtige steen brengt vreugde, empathie, liefde, voorspoed, genezing en een oneindige stroom aan energie. Helder Topaas bezit de energie van de hogere werelden, waaronder die van de Engelen en helpt je spirituele energie in je creaties te leggen, waardoor je jouw intenties op een heldere manier in de fysieke wereld kunt manifesteren. Witte of heldere topaas leert je om je focus langer helder te houden zodat je zuiver kunt manifesteren zonder tussenkomst van angsten en zorgen. De magie van deze Topaas helpt ook om de vibrationele energie van je intentie te versnellen, zodat de tijd tussen de focus en de vervulling ervan korter wordt. Dit is een geschenk, want zo leer je makkelijker te geloven dat je wensen uit kunnen komen. Topaas vermindert spanningen, reinigt en beschermd de aura en helpt je om de schoonheid van het eigen zelf te zien. Ze stimuleert je kruinchakra en je etherische chakra’s en opent je innerlijke zintuigen voor energie van hogere dimensies zoals helder weten, helder voelen, helder zien en voor de instroom van helend licht. Deze Topaas helpt je om intuïtieve gaven te vergroten en dan vooral helderziend- en heldervoelendheid. Helder topaas helpt je om de waarheid en onwaarheid van anderen te zien, maar ook om zelf zonder angst de waarheid te spreken en om niet meer te manipuleren. Het is ook een bondgenoot voor iedereen die zijn persoonlijke waarheid nog moet vinden. Dit kristal is goed voor je haren, versterkt de nagels, ondersteunt de zenuwen, de stofwisseling, versterkt je ogen en werkt ondersteunend bij zieken als anorexia en boulimia.

    

   Chakra

    

   Vindplaats

   India, Brazilië, Mexico, Verenigde Staten

    

   Verzorging

   Topaas kan op alle manieren gereinigd worden, maar kan verkleuren door langdurig fel zonlicht.

    

   Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »