0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Tangerine Lemurian

   Tangarine Lemurians worden in Madagaskar en in Brazilië gevonden. Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Dit kristal stimuleert krachtig je onderste chakra’s, maar vooral je tweede chakra die verbonden is met creativiteit en seksualiteit. Tangarine Lemurian stimuleert tevens de vreugdevolle, creatieve energie van het innerlijk kind.

   Tangerine Lemurian moedigt je aan tot speelsheid en om de wereld onbevreesd met nieuwsgierigheid te verkennen waardoor je groeit. Het kristal geeft je passie op alle niveaus. Ook helpt het om angst te overwinnen, vooral de angst om minderwaardig of niet goed genoeg te zijn. Als je met een Tangerine Lemurian mediteert kunnen nieuwe ideeën en inspiratie diep uit je binnenste opwellen, tevens geeft het kristal je energie en de wil om ze uit te voeren. Het is een heel goed kristal om je relatie te verbeteren. Ook kun je deze steen gebruiken om je op een hogere spirituele creativiteit te rechten als je hem samen met een hoog trillings kristal gebruikt zoals bv Herderiet, fenakiet, azeztuliet, Trigonic en berylloniet. Tangerine Lemurian of Oranje Kwarts is een goede steen voor kunstenaars en lichamelijk stimuleert het de klieren, is behulpzaam bij traag werkende bijnieren en onvruchtbaarheid. Ook goed voor mensen die een negatieve seksuele ervaring hebben gehad en hun onschuld willen hervinden.

    

   Chakra

    

   Vindplaats

   Brazilië, Madagaskar

    

   Verzorging

   Tangerine Lemurians kunnen het beste niet gereinigd worden met water.

    

   Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »