0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Super Seven

   Super Seven is een combinatiesteen met een zeer hoge vibratie die bestaat uit bergkristal, amethist, rookkwarts, rutiel, goethiet, lepidokrokiet en cacoxeniet, die verbonden is met de hoogste bronnen van leiding en inspiratie. Toon meer

   Chakra's

   Vorm

   Prijs

   -
   1 Product
   Super Seven punt

   Super Seven punt

   Super Seven is een combinatiesteen met een zeer ...
   €73,-

   Super Seven troost en voedt en opent alle spirituele gaven. Super Seven ondersteunt en verhoogt de vibratie van alle andere kristallen. De steen zuivert, schenkt evenwicht, geeft energie aan alle chakra’s en aura’s en stemt ze af op de verfijnste vibraties. Dit krachtige steentje helpt bij fysieke genezing en brengt de ziel weer in contact met het goddelijke. Het kleinste exemplaar bevat de vibratie van het geheel, ongeacht of alle mineralen erin aanwezig zijn. Hij helpt ons herinneren dat we allen deel uitmaken van het geheel. Op het spirituele vlak is deze steen met hoge vibratie een spirituele krachtcentrale met buitengewone helderheid. Naar verluidt verschuift hij het vibratieniveau van de planeet en alles erop en laat ons kennismaken met het tijdperk van waterman. Het is heerlijk om met dit kristal te mediteren. Emotioneel is dit een troostend en voedend kristal. De steen is heel nuttig om het lichaam te harmoniseren. Hijstimuleert de natuurlijke genezing van het lichaam en heelt het cellulair geheugen. Hij ondersteunt het immuunsysteem, huid en botten.

    

   Chakra

    

   Vindplaats

   Brazilië

    

   Verzorging

   Super Seven kan door veel fel zonlicht verkleuren.

    

   Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »