0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Spessartien Granaat

   Een van de meest efficiënte aardende en reinigende stenen. Granaat reinigt de chakra’s en voorziet ze van nieuwe energie. Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Deze steen schenkt veel energie en herstelt krachtig. Granaat reinigt de chakra’s en voorziet ze van nieuwe energie. Granaat heeft een sterke band met de hypofyse en stimuleert een verruimd bewustzijn en het oproepen van herinneringen aan vorige levens. Dit is een prima steen bij concentratiegebrek of bij ongecontroleerde driftbuien. Hij helpt een intens verdriet of hectische periode te verwerken, hij geeft hoop en moed en versterkt het overlevingsinstinct. Als je deze steen een tijd draagt zal hij je mensenkennis vergroten. Hij lost nutteloze ingesleten gedragspatronen op en emotioneel heft hij remmingen en taboes op, opent het hart en geeft zelfvertrouwen. Hij zorgt ervoor dat je bij jezelf blijft. Rood granaat stimuleert het opstijging van kundalini energie en vergroot de seksuele potentie. Het is een steen van verbintenis. Geef de granaat niet aan gejaagde mensen, of mensen met een te hoge bloeddruk. Hij helpt om hoogtevrees en fobieën te overwinnen. Ook goed als je rugpijn hebt door de menstruatie. Goed voor stijfheid en verkramping van de spieren. Verder is hij goed voor de blaas en de nieren, maar vooral voor ontspanning op alle organen. Ook goed bij vergeetachtigheid. Hij zuivert het bloed, hart en longen en herstelt DNA, daarnaast ondersteunt hij bij de opname van mineralen en vitaminen. Spessartiet wordt ook wel granaat van de zon genoemd, hij helpt creatief te zijn en tot actie over te gaan en je dromen te leven.

    

   Chakra

    

   Vindplaats

   Nigeria, Tanzania

    

   Verzorging

   Spessartien Granaat kan het beste niet gereinigd worden met water. 

    

   Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »