0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Rhodoliet Granaat

   Rhodoliet Granaat is een steen van intuïtie, inspiratie en emotionele heling. De zachte vrouwelijke energie van Rhodoliet geeft liefdevolle inspiratie via je hart en geest en helpt je om overvloed op het emotionele vlak te ontvangen omdat deze Granaat je Toon meer

   Chakra's

   Vorm

   Prijs

   -
   3 Producten
   Rhodoliet Granaat oorbellen

   Rhodoliet Granaat oorbellen

   Rhodoliet is een steen van intuïtie, inspiratie...
   €33,95
   Rhodoliet Granaat ring

   Rhodoliet Granaat ring

   Rhodoliet is een steen van intuïtie, inspiratie...
   €29,95
   Rhodoliet Granaat split armband

   Rhodoliet Granaat split armband

   Rhodoliet is een steen van intuïtie, inspiratie...
   €7,50

   Rhodoliet Granaat is een steen van intuïtie, inspiratie en emotionele heling. De zachte vrouwelijke energie van Rhodoliet geeft liefdevolle inspiratie via je hart en geest en helpt je om overvloed op het emotionele vlak te ontvangen omdat deze Granaat je zelfvertrouwen stimuleert en hij je blij en gelukkig laat voelen.

   Rhodoliet zorgt dat je bewust wordt van je talenten en dat je deze met anderen gaat delen. Rhodoliet moedigt je aan om in liefde, vriendelijkheid en compassie te leven en helpt je spiritueel te groeien. Dit is een hele goede steen voor mensen die seksueel misbruikt zijn en voor hen die zich schamen en schuldig of waardeloos voelen. Hij laat weer licht aan het einde van de tunnel schijnen. Rhodoliet heelt het emotionele lichaam en haalt blokkades weg die er voor zorgen dat je geen liefde kunt ontvangen. Framboosgranaat resoneert met het stuit-, hart- en kruin-chakra en is verbonden met beschermengelen en Godinnen energie. Deze steen hoort bij de planeet Waterman en heeft het element vuur in zich. Het is een krachtig talisman die energie versterkt. De steen werkt ondersteunend bij hart en long problemen, zorgt voor gezonde, liefdevolle, romantische seksualiteit en stimuleert je stofwisseling. Hij zorgt voor een toename van sensualiteit en helpt hartepijn te helen. Framboosgranaat brengt liefdevolle hartsenergie naar de lagere chakra’s en is daarom heel geschikt om te gebruiken tijdens een zwangerschap.

    

   Chakra

    

   Vindplaats

   Brazilië, India, Madagaskar, Sri Lanka, Tanzania, Verenigde Staten , Zambia.

    

   Verzorging

   Rhodoliet Granaat kan op alle manieren gereinigd worden. 

    

   Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »