0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Peridoot

   Peridoot, die ook wel olivijn genoemd wordt, is een krachtige reiniger en beschermd de aura. Toon meer

   Chakra's

   Vorm

   Prijs

   Ringmaat

   Prijs

   -
   4 Producten
   Peridoot armband

   Peridoot armband

   Peridoot, die ook wel olivijn genoemd wordt, is ...
   €12,-
   Peridoot ring

   Peridoot ring

   Peridoot, die ook wel olivijn genoemd wordt, is ...
   €29,95
   Peridoot ring (Maat 17,25)

   Peridoot ring (Maat 17,25)

   Peridoot, die ook wel olivijn genoemd wordt, is ...
   €109,50
   Peridoot split armband

   Peridoot split armband

   Peridoot, die ook wel olivijn genoemd wordt, is ...
   €7,50

   Peridoot verwijdert en neutraliseert vergiften op alle niveaus, zuivert de verfijnde en fysieke lichamen en de geest. Hij verlicht jaloezie, wrok en woede en vermindert stress. Hij vergroot het zelfvertrouwen en de assertiviteit zonder agressie. Hij opent, reinigt en activeert de chakra’s van hart en zonnevlecht en verwijdert oude bagage. Hij verscherpt de geest en opent nieuwe bewustzijnsniveaus. Hij helpt je verantwoordelijkheid voor je eigen leven te nemen, vooral als je gelooft dat het allemaal de schuld van een ander is. Hij helpt je je fouten toe te geven en verder te gaan. Hij versterkt de paranormale gaven, is ideaal voor het groepsgevoel van gelijkgestemden en maakt je rustig om beter naar je innerlijk te kunnen luisteren. Hij kan moeizame relaties aanzienlijk verbeteren. Hij laat je zien wat je doel is en leert je om bij je gevoel te komen en zodoende vanuit je hart te leven. Hij heelt wonden uit dit en je vorig leven en leert je over emoties en verdriet te praten. Deze goede meditatiesteen zal je helpen oud karma op te lossen. Hij versterkt het contact met gidsen en helpers. Deze steen kanaliseert de energieën tussen hart, thymusklier, keel en kruin. Peridoot coördineert de linker- en rechterhersenhelft, wat goed is voor het evenwicht en stimuleert de kleine hersenen voor een betere motoriek en controle. Hoofd, nek en schouders zullen meer ontspannen aanvoelen, maar ook de armen in geval van R.S.I. klachten. Je kunt hem op de pijnplek plakken. Peridoot is ook goed voor de nieren, blaas en blaasontsteking. Hij versterkt de stofwisseling en is goed voor de huid. Verder is peridoot goed voor de ogen, vermoeide ogen of staar, maar ook het derde oog zal geactiveerd worden. Als laatste is hij heel goed bij vergeetachtigheid en helpt hij bij een te snel werkende schildklier.

    

   Chakra

    

   Vindplaats

   Verenigde Staten, Birma, Italië, Duitsland, Noorwegen, Canarische Eilanden, Pakistan.

    

   Verzorging

   Peridoot kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Echter door te lang in heel fel zonlicht te liggen, zou blauwe Topaas iets kunnen verkleuren.

    

   Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »