0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Groene Opaal

  Groene Opaal is de ideale steen om Deva’s en Natuurwezens energetisch te voeden. Er zijn talrijke wezens in de nabije koninkrijken die de aarde met ons delen, maar die op een net wat subtielere vibratie-laag leven. Toon meer

  Chakra's

  Vorm

  Prijs

  Prijs

  -
  2 Producten
  Ruwe groene Opaal

  Ruwe groene Opaal

  Groene Opaal is de ideale steen om Deva’s en Nat...
  € 19,-
  Ruwe groene Opaal

  Ruwe groene Opaal

  Groene Opaal is de ideale steen om Deva’s en Nat...
  € 30,-

  Veel menselijke activiteiten putten de energie in hun domein uit en het is dus heel fijn om hen bewust weer te voeden. Als je in deze opalen ademt met de intentie van zegeningen voor deze wereld, dan help je ze te voeden. Bij het mediteren met Groene Opaal opent hij je bewustzijn en helpt je te communiceren met Deva’s en Natuurwezens. Dit komt omdat deze groene opaal met hun wereld resoneert en daarom het contact met hen makkelijker maakt. Hij zorgt ook voor een beschermend schild voor hen, die onze energie zachter en liefdevoller maakt. Deze kwaliteiten maken Groene Opaal uit Madagaskar uniek. Ze openen de deur voor ons naar een wederzijdse voeding en uitwisseling van liefde met deze wereld.

   
   

  Chakra

   

  Vindplaats

  Madagaskar

   

  Verzorging

  Groene Opaal kan het beste niet gereinigd worden met water en ook veel fel zonlicht heeft effect op Groene Opaal.

   

  Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »