0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Mystic Merliniet

   Deze naam is gegeven aan een uniek gesteente, ontdekt in Madagaskar. Het is een combinatie van kwarts en veldspaat en andere nog onbekende mineralen Mystic Merliniet heeft toegang tot zowel de zichtbare als de onzichtbare werelden. Toon meer

   Chakra's

   Vorm

   Prijs

   -
   2 Producten
   Mystic Merliniet pleasure wand

   Mystic Merliniet pleasure wand

   Deze naam is gegeven aan een uniek gesteente, on...
   €88,-
   Mystic Merliniet sculptuur

   Mystic Merliniet sculptuur

   Deze naam is gegeven aan een uniek gesteente, on...
   €32,-

   Mystic Merliniet opent deuren naar diepere intuïtieve mogelijkheden. Het helpt alle paranormale vermogens te ontwikkelen. En talenten uit het verleden weer te herinneren. Ook helpt dit kristal je te communiceren met de subtiele werelden zoals die van de dieren, planten, gidsen, engelen enz. Dit is ook een echte sjamanensteen voor hen die met elementalen energieën en magie willen werken. Deze mystieke steen verhoogt je zelfbewustijn. Het zwart en wit van de steen staat voor onze lichte en schaduwkanten, die we door deze steen beiden leren omhelzen. Onbewuste delen van ons zelf worden weer bewust en geheeld. Mystic Merliniet maakt je oordeelloos over goed en slecht. Mystic Merliniet zorgt dat je je weer “heel” gaat voelen. Leg hem op je hart of 3e oog chakra voor het ontwikkelen van paranormale gaven en op je stuitchakra om oordeelloos te worden en om je volledig geaard te voelen. Als je 1 stukje op je stuit en 1 stukje op je 3e oog legt, lijnt hij je hele chakrastelsel uit. Deze steen past in zowel de meest vaste materie als in de etherische vibraties. Het is de perfecte mix van Licht en Donker, wat dus eigenlijk allebei Goddelijk is.

    
    

   Chakra

    

   Vindplaats

   Madagaskar

    

   Verzorging

   Mystic Merliniet kan op alle manieren gereinigd worden.

    

   Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »