0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Moqui Marbles

   Deze sjamanenstenen worden meestal door indianen gevonden en bestaan uit een kern van zandsteen omgeven door een metaallegering met een hoog ijzergehalte. Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Dit is een goede talisman voor hen die shamanistische reizen maken bij rebirthing, adem sessies en alle soorten van zielsheling en spirituele groei. Ze worden gebruikt in paren. De vrouwelijke steen is glad en de mannelijke met een ring of uitstulping of gewoon iets grover. Deze aardende stenen versterken je levensenergie, zetten je innerlijke radar aan waardoor je intuïtief ‘weet’ en ze helpen blokkades doorbreken. Moqui Marbles bieden bescherming tijdens innerlijke reizen omdat ze een energetisch schild creëren tegen negatieve entiteiten. Ze helpen je ook om contact te maken met je totemdier/krachtdier, helpers en gidsen. Ze brengen balans in lichaam geest en ziel, helpen polariteiten in je vibrationele veld te balanceren. Ze harmoniseren zowel je mannelijke en vrouwelijke kanten als de energie van je meridiaansysteem. Tijdens meditatie worden je chakra’s weer uitgelijnd en opnieuw afgestemd op de etherische en astrale lichamen.. Goed bij depressies en neerslachtigheid en slaapproblemen. Moqui Marbles geven rust en maken weer blij. Indianen gebruiken de stenen bij astraal reizen, vision quests en healing. Ze beschermen en helpen je in je kracht te staan. Ze zorgen voor een positieve, helende energiestroom voor zowel lichaam, geest als aura en heffen blokkades op. Ze vertegenwoordigen het element “Aarde” en brengen je in contact met alle wezens die op aarde leven. Neem Moqui Marbles vaak in je handen en knuffel ze dan geven ze hun energie af. Ze zijn goed voor het immuunsysteem, de vruchtbaarheid en helpen veroudering tegen te gaan. Ook goed voor hen die bang voor de dood en voor pijn zien. Niet met water reinigen.

    

   Chakra

    

   Vindplaats

   Verenigde Staten

    

   Verzorging

   Moqui Marbles kunnen het beste niet gereinigd worden met water. 

    

   Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »