0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Mookaiet

  Mookaïet is een australische jaspis. Deze steen zorgt voor evenwicht tussen innerlijke en uiterlijke ervaringen. Toon meer

  Chakra's

  Vorm

  Prijs

  Prijs

  -
  3 Producten
  Mookaïet hart

  Mookaïet hart

  Mookaïet is een australische jaspis. Deze steen ...
  € 17,-
  Mookaïet hart

  Mookaïet hart

  Mookaïet is een australische jaspis. Deze steen ...
  € 17,-
  Mookaïet hart

  Mookaïet hart

  Mookaïet is een australische jaspis. Deze steen ...
  € 17,-

  Mookaiet is een steen van hoop en vernieuwing voor mensen die emotioneel vast zitten en verhard zijn door het leven. Hij leert je voor jezelf op te komen en ook eens nee te zeggen. Ook geeft hij zelfvertrouwen. Mookaïet lost ook karmische blokkades op, zoals verlies en liefdesverdriet en geeft weer eigenliefde, daadkracht en inzicht om opnieuw te beginnen. Mookaïet is heel goed voor driftige en gejaagde mensen die van de hak op de tak springen doordat hij rust in het hoofd en in het lichaam brengt. Verder sterkt hij de eigen overtuigingen en de paranormale vermogens. Flexibel mookaïet moedigt beweeglijkheid aan en wijst je de weg naar het maken van de juiste keuze. Mookaïet is een fysiek stabiliserende steen die het immuunstelsel versterkt, wonden geneest en het bloed zuivert. Hij onstpant maag en darmen en zorgt voor een beter verteringsproces. Mookaïet helpt ook uitstkend bij het verwerken van emoties. Door een betere doorstroming is de mookaïet goed te gebruiken bij vermoeide benen, nekkramp of bij een whiplash. Verder is Mookaïet goed bij slaapproblemen en bevordert hij fijne dromen(leg hem dan onder je kussen). Hij is ook heel goed om bij dieren toe te passen.

   

  Chakra

   

  Vindplaats

  Duitsland en Australië

   

  Verzorging

  Mookaïet kan op alle manieren gereinigd worden.

   

  Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »