0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Perzik Maansteen

   Perzik Maansteen heeft een liefdevolle milde energie die het hart ondersteunt en het denken stimuleert. Ze helpt je om de positieve, liefdevolle aanwezigheid van het Goddelijke in alle situaties te zien. Toon meer

   Chakra's

   Vorm

   Prijs

   Ringmaat

   Prijs

   -
   2 Producten
   Perzik Maansteen ring (Maat 16,75)

   Perzik Maansteen ring (Maat 16,75)

   Perzik Maansteen heeft een liefdevolle milde ene...
   €35,95
   Perzik Maansteen split armband

   Perzik Maansteen split armband

   Perzik Maansteen heeft een liefdevolle milde ene...
   €6,-

   Perzik Maansteen helpt je om de positieve ervaringen in je leven te waarderen. Dit kristal geeft rust aan angstige of zorgelijke mensen. De troostende energie van deze steen werkt heel goed op het emotionele lichaam. Heel goed voor intuïtieve of gevoelige kinderen. Maansteen is sterk verbonden me de energie van de maan en dus met intuïtie. De steen weerkaatst en herinnert ons dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering, zoals de maan ook wast en afneemt. Zijn krachtigste effect is het kalmeren van emoties. Maansteen maakt u bewust van het onbewuste, bevordert intuïtie en empathie. Hij wordt al lange tijd gebruikt om paranormale vermogens te versterken en helderziendheid te ontwikkelen. Als hanger gedragen leert het u uw paranormale vermogens te accepteren. Op psychisch vlak kalmeert het overdreven reacties op situaties. Maansteen is vol ontvankelijke, passieve, vrouwelijke energie. Het brengt het mannelijke en vrouwelijke in evenwicht. Geestelijk verzacht maansteen emotionele instabiliteit en stress. Op de zonnevlecht gelegd haalt het oude emotionele patronen naar boven en werkt genezend.

    

   Chakra

    

   Vindplaats

   Madagaskar 

    

   Verzorging

   Perzik Maansteen kan het beste niet te veel gereinigd worden met water. 

    

   Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »