0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Lavendelkwarts

   Lavendelkwarts verhoogt de vibratie van rozenkwarts, de zachtaardige, liefdevolle genezer, en zorgt zelfs voor een hogere spirituele liefdesband. Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   De zachtroze kracht van liefde in verbinding en samenwerking met de lavendelkleurige straal van Merlijn is voelbaar en werkzaam. Het opent je bewustzijn voor de magie vanuit je hart en dat dit onbegrensde mogelijkheden bezit, zonder ego en uitermate geschikt is voor het stimuleren van paranormale gaven en interdimensionale communicatie. Het tilt de meditatie naar een hoger niveau. Lavendelkwarts brengt transformatie en diepgaande heling in alle hartkwesties, het zorgt ervoor dat je in liefde, openheid, vertrouwen en geborgenheid thuis kunt zijn in je eigen hart. Dit kristal maakt je bewust van de magische creatiekracht van je eigen hart. Het helpt je een liefdevol leven creëren, geleid door hoger licht, in connectie met je hoger zelf onder leiding van Meesters en Engelen.

    

   Chakra

    

   Vindplaats

   Madagaskar

    

   Verzorging

   Lavendelkwarts kan op alle manieren gereinigd worden, door fel zonlicht kan Lavendelkwarts echter verkleuren.

    

   Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »