0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Groene Apofylliet

  Clusters van groene Apofylliet stralen een zachte energie uit die resoneert met de overvloedige levenskracht van de natuur. Toon meer

  Chakra's

  Vorm

  Prijs

  Prijs

  -
  4 Producten
  Groene Apofylliet met Scolesiet

  Groene Apofylliet met Scolesiet

  Clusters van groene Apofylliet stralen een zacht...
  € 167,-
  Groene Apofylliet op Melafier met Scolesiet
  € 14,-
  Groene Apofylliet met Stilbiet

  Groene Apofylliet met Stilbiet

  Clusters van groene Apofylliet stralen een zacht...
  € 172,-
  Groene Apofylliet met Stilbiet

  Groene Apofylliet met Stilbiet

  Clusters van groene Apofylliet stralen een zacht...
  € 103,-

  Ze helpen je om de spirituele vibraties van de natuur aan te boren en je te verbinden met de energieën van de aarde en haar bewoners. Deze bondgenoot bevordert de verbinding en communicatie met de kracht van de natuur, de rijken van de Deva’s en Elfen en het planten- en dierenrijk.

  Apofylliet Groen bezit de energie van groene, groeiende dingen en brengt vitaliteit en gezondheid in je aura. Als je met de steen mediteert open je het vermogen om natuurwezens en Deva’s te zien en met hen in contact te komen, zelfs telepathisch te communiceren met dieren en planten. Deze steen vergroot je levenskracht in je hele wezens, ideaal voor mensen die herstellende zijn van ziekte. Ze roepen de energieën van wedergeboorte, helen en groei op. Groene Apofylliet is verbonden met de elementen wind en aarde, het is een van de weinige stenen die deze tegengestelde energieën in evenwicht kunnen houden. Je kunt ook contact met het bewustzijn van de aarde zelf maken met behulp van deze steen. Het is een uitstekende steen voor werk met aardehealing en aarde-evolutie. Je kunt hem ook gebruiken als ondersteuning bij de zuivering van een giftige omgeving en om jezelf te beschermen tegen milieuvervuiling. Omdat deze steen je afstemt op de spirituele frequentie van de natuur is het een ideale steen voor wie werkt met poorten naar andere dimensies. Je wordt ontvankelijker voor deze natuurlijke openingen tussen dimensies die zich voordoen in vortexen en andere plekken met een krachtige energie. Groene Apofylliet geeft je emotionele lichaam een lieflijke, hoopvolle groei energie, leert je cynisme achter je te laten en vol verwondering als een kind te genieten van zijn levende aanwezigheid op aarde. Ondersteunend bij degeneratieve ziekte en weefselaandoeningen, Ondersteunt het ontgiften van het lichaam, vooral bij chemische verontreiniging. Het helpt je lichaam beter te resoneren met het elektromagnetische veld van de aarde.

   

  Chakra

   

  Vindplaats

  India

   

  Verzorging

  Groene Apofylliet kan het beste niet gereinigd worden met water. 

   

  Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.

   
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »