0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Clinozoïesiet

   Clinozoïsiet wordt ook Nzuri Moyo genoemd dit is Swahili en betekend Beautifull Spirit. Het ondersteunt het zelfgenezend vermogen en verankert de kracht van Universele Liefde in het lichaam. Steen die je plezier, geluk en liefde helpt te beleven en negati Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Clinozoïsiet is een perfect kristal als je je lichaam wilt ontgiften, vooral als je met ‘straling’ in aanraking bent geweest. Dit geldt voor alle vormen van straling, dus ook heel goed na bestraling bij een ziekte. De steen is het meest verbonden met de zonnevlecht en het hartchakra. Clinozoïsiet brengt emotionele helderheid, geeft ondersteuning, voedt en maakt loyaal. Hij helpt de pijn van een gebroken hart te verlichten en geeft inzicht en begrip in het waarom en zorgt dat je geen slachtoffer wordt. Hij helpt je om jezelf en anderen te vergeven en om krachtiger met meer zelfvertrouwen verder te gaan en verlicht stress en spanning in tijden van crisis. Als lid van de Epidoot-groep deelt Clinozoïsiet eigenschappen van epidoot, zoals het balanceren en stabiliseren van de energiestroom in het lichaam, het heling en herstel proces in het lichaam en de steen zorgt voor toename van vitaliteit. Clinozoïsiet maakt optimistisch en hoopvol, bevordert spirituele afstemming en helpt bij weerstand tegen spiritueel ontwaken. Hij zuivert het emotionele lichaam en verlicht negatieve aandoeningen zoals zelfmedelijden en psychische onrust. Hij reinigt de emotionele blauwdruk en het cellulaire geheugen. Hij geeft moed en helpt je om vol van het leven te genieten.

    

   Chakra

    

   Vindplaats

   Zwitserland, Mexico, Madagaskar

    

   Verzorging

   Clinozoïesiet kan op alle manieren gereinigd worden.

    

   Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »