0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Chloriet

   Vaak komt het chloriet in bergkristal voor in de vorm van fantomen. Toon meer

   Chakra's

   Vorm

   Prijs

   -
   1 Product
   Bergkristal met Chloriet

   Bergkristal met Chloriet

   Bergkristallen of Kwartsen zijn zeer krachtige h...
   €55,-

   Chloriet is een van de krachtigste kristallen voor fysieke heling, zijn energie ondersteunt cel functies en regeneratie, helpt gifstoffen uit het lichaam te halen en bevordert de opname van vitamine A en E, ijzer, magnesium en calcium.

   Chloriet is een effectieve pijnstiller en is behulpzaam bij huidgezwellen en levervlekken. Dep deze met een elixer van de steen. De steen bevordert tevens de vermenigvuldiging van nuttige bacteriën. Dit kristal beschermt ook tegen negatieve straling en zorgt voor een gezond lichaam, zowel fysiek als spiritueel. Ook kun je met deze kristallen uitstekend met natuurwezens communiceren. Tijdens meditatie met een chloriet kristal kun je leren communiceren en energie uitwisselen met bijna elke plantenziel, met deva’s, elven en andere natuurwezens. Dit komt omdat dit kristal met de hartslag van de aarde resoneert en je helpt je emoties en energieën te aarden. Het kristal resoneert met de helderste en puurste aarde energie.

    

   Chakra

    

   Vindplaats

   Rusland, Verenigde Staten

    

   Verzorging

   Chloriet kan beter niet te veel met water gereinigd worden.

    

   Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.

    
   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »