0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Chalcopyriet

   Chalcopyriet is een krachtige energiegeleider, hij haalt je door ‘de vuren van waarheid’, hij matigt je ziel en helpt om spirituele kennis op te nemen. Deze steen helpt je om de toestand van ‘niet- geest’ te bereiken, die nodig is voor diepe meditatie. Toon meer

   Chakra's

   Vorm

   Prijs

   -
   3 Producten
   Sfaleriet met Chalcopyriet en kwarts

   Sfaleriet met Chalcopyriet en kwarts

   Deze steen is familie van Zinkiet. Sfaleriet aar...
   €60,-
   Sfaleriet met Chalcopyriet en kwarts

   Sfaleriet met Chalcopyriet en kwarts

   Deze steen is familie van Zinkiet. Sfaleriet aar...
   €93,-

   Chalcopyriet verbindt je met oude beschavingen en helpt de oorzaak van problemen of ziekten in het huidige leven vast te stellen. Chalcopyriet laat je zien dat voorspoed een geestestoestand is en hij helpt je overvloed in je leven aan te trekken. Op het geestelijke vlak bevordert hij nauwkeurige waarneming en logisch denken door je te leren naar je innerlijke stem te luisteren. Op fysiek niveau stabiliseert deze steen celenergie terwijl hogere frequenties worden geïntegreerd. Hij is effectief voor het versterken van het effeect van acupunctuur, of acupressuur, want hij lost energieblokkades op en versterkt de beweging van Qi om het lichaam. Maak een raster om je bank, stoel of bed voor maximale opname van energieën. Hij geeft ook steun bij tai chi. In de omgeving zou deze steen verloren voorwerpen lokaliseren; de steen zelf verdwijnt en komt door andere werkelijkheden weer tevoorschijn.

    

   Chakra

    

   Vindplaats

   Australië, China, Ethiopië, Spanje, Frankrijk, Noorwegen, Zweden, Verenigde Staten, Canada en Mexico

    

   Verzorging

   Chalcopyriet kan het beste niet gereinigd worden met water. 

    

   Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »