0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Witte Calciet

   De zachte lichtkracht van helder calciet is zeer bijzonder en uniek in zijn soort. Toon meer

   Chakra's

   Vorm

   Prijs

   Prijs

   -
   1 Product
   Witte Calciet kettinghanger

   Witte Calciet kettinghanger

   De zachte lichtkracht van helder calciet is zeer...
   €4,75

   Deze goddelijke lichtkracht brengt op zeer zachte wijze enorm diepe transormaties teweeg. Calciet helder opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Helder calciet brengt diepgaande zachte healing en nieuwe hoop, moed, kracht en nieuw vertrouwen. Deze kristallen zijn sterk verbonden met de regenboog van het volgende universum en brengen hierdoor heel bijzondere lichttrillingen in heel het kleurenspectrum met zich mee. Ze helen alle lichtlichamen en verbinden deze en dat heeft een grote bewustzijnsgroei en diepe transformatie tot gevolg. De vrouwelijke, zachte Lemurische krachten kun je ook in deze kristallen tegenkomen.

   Helder calciet helpt je om je bewuster te worden van je monadisch licht en dit ook meer in je bewustzijn te trekken en te verankeren, opdat je een ware meester en God over je bewustzijn mag worden. Een bijzondere leermeester in een fysiek kristallen “jasje”.

    

   Chakra

    

   Vindplaats

   Mexico

    

   Verzorging

   Witte Calciet kan het beste niet gereinigd worden met water. 

    

   Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »