0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Honing Calciet

  Honing Calciet varieert van licht halftransparant tot een diepe honingkleur en is sterk verbonden met de gouden straal van het christusbewustzijn en met de gouden krachten en stralen van Ra, de Egyptische Zonnegod. Toon meer

  Chakra's

  Vorm

  Prijs

  -
  2 Producten
  Ruwe Honing Calciet

  Ruwe Honing Calciet

  Honing Calciet varieert van licht halftransparan...
  € 113,-
  Ruwe Honing Calciet

  Ruwe Honing Calciet

  Honing Calciet varieert van licht halftransparan...
  € 77,-

  Honing Calciet brengt bijzondere energieën van transformatie in je systeem. De kracht van honingcalciet vertegenwoordigt warmte, zachtheid en tegelijkertijd een grote, diepe kracht.

  Honingcalciet werkt bijzonder transformerend rondom de zonnevlecht en het tweede chakra. Daar verwarmt en verzacht het oude pijnstukken en oud lijden, maar werkt ook op karmische stukken vanuit inwijdings- of tempellevens. Het werkt ook zuiverend en helend op oude macht- en onmachtstukken. De gouden krachten van Ra initiëren je weer in je eigen kracht en dit is van groot belang voor je groei, voor het daadwerkelijk laten indalen van je hoger licht, ook in het tweede en derde chakra.

  Honingcalciet brengt je goddelijk gouden licht dat je ondersteunt en heelt zodat je uiteindelijk meester over je leven wordt. Het helpt je je eigen goddelijke kracht herinneren en doet deze ontwaken. Een bijzonder ascensiekristal voor de nieuwe tijd.

   

  Chakra

   

  Vindplaats

  Engeland, Verenigde Staten, Peru

   

  Verzorging

  Honing Calciet kan het beste niet gereinigd worden met water. 

   

  Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »