0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Fairy Dream Calciet (of Morondaviet)

   Fairy Dream uit het magische Madagaskar, met zijn prachtige natuur is verbonden met natuurwezens zoals Elven en Feeën. Fairy Dream is een sjamanensteen die je helpt je dromen te duiden en indien nodig te veranderen. Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Hij helpt je ook je dromen op aarde te gaan leven. Dit unieke kristal dat prachtig is om tuit het magische Madagaskar, met zijn prachtige natuur is verbonden met natuurwezens zoals Elven en Feeën.  Fairy Dream is een sjamanensteen die je helpt je dromen te duiden ee zien verbindt de onderste drie chakra’s met het kruinchakra. Zo kan informatie en inzichten makkelijk in het lichaam geaard worden en deze nieuwe wijsheiden in praktijk worden gebracht. Tevens helpt deze bijzondere zeldzame steen je in contact met je hogere zelf te komen, met wie jij eigenlijk in zijn totaliteit bent. Fairy Dream zijn bijzonder liefdevolle en voedende stenen. Deze voedende steen geeft troost, werkt kalmerend, ondersteunt in tijden van stress en beschermd tegen angsten.  Hij zorgt voor acceptatie en zelfvertrouwen, helpt je concentreren en moedigt oprechtheid en het spreken van de waarheid aan. Hij helpt woede te genezen en geeft moed om opnieuw te beginnen. Hij verenigt alle aspecten van het leven. Het is een steen met grote helende eigenschappen die sjamanistische reizen bevordert en dromen helpt herinneren. Fairy Dream beschermt en verwijdert negatieve energie, brengt je in balans en maakt vastberaden. Geeft moed om moeilijke problemen aan te pakken. Deze prachtige steen verbindt je met de eenheid van het leven.

    

   Chakra

    

   Vindplaats

   Madagaskar

    

   Verzorging

   Fairy Dream Calciet kan het beste niet gereinigd worden met water. 

    

   Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »