0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Caribbean Blue Calciet

   Caribbean Blue Calciet heeft een hele optimistische, blije energie die tegelijkertijd aardend werkt. Toon meer

   Chakra's

   Vorm

   Prijs

   -
   1 Product
   Caribbean Blue Calciet

   Caribbean Blue Calciet

   Caribbean Blue Calciet heeft een hele optimistis...
   €90,-

   Caribbean Blue Calciet is vergelijkbaar met Pistache Calciet, maar bevat meer Aragoniet.

   De energie van Caribbean Blue Calciet kan daarin echt enorm opbeurend en optimistisch werken. Om te genieten. Genieten van het leven en al het moois dat er beschikbaar is.

   Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie. In een kamer verwijdert het negatieve energieën uit de omgeving en verhoogt het uw energieniveau. Calsiet is een actief kristal dat ontwikkeling en groei versnelt.

   Calciet is een spirituele steen die verbonden is met het hogere bewustzijn. Het versnelt de spirituele ontwikkeling.

   Op psychisch niveau verbindt Calciet de emoties met het intellect. Geeft weer hoop en motivatie en bestrijdt luiheid en helpt energieker te worden. Calciet kalmeert de geest en versterkt het geheugen. Calciet verlicht emotionele stress en vergroot het zelfvertrouwen. Calciet reinigt de chakra’s, brengt ze in balans en voorziet ze van energie. 

   Aragoniet resoneert met Moeder-Aarde. Is een uitstekende aarde healer en aardende steen. Transformeert geopatiesche belasting en geblokkeerde leylijnen.

   Aragoniet helpt tegen overgevoeligheid en stress. Neemt je mee terug naar je jeugd of de tijd daarvoor en helpt het verleden te verkennen. Leert geduld en acceptatie. Dit kristal geeft inzicht in de oorzaken van problemen en helpt emotioneel tegen woede en spanningen. Het biedt kracht en ondersteuning. Spiritueel stabiliseert hij deze ontwikkeling, herstelt het evenwicht en bereidt hij meditaties voor door vibraties op een hoog nieveau op te wekken.

    

   Chakra

    

   Vindplaats

   Pakistan

    

   Verzorging

   Caribbean Blue Calciet kan het beste niet gereinigd worden met water. 

    

   Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »