WebwinkelKeurButton text
0
0

Chrysocolla met Malachiet en Shattuckiet

Productomschrijving
Chrysocolla ontkrampt de nek en schouders en is goed bij hoofdpijn. In huis verwijdert hij allerlei soorten negatieve energiën. Chrysocolla kalmeert en reinigt alle chakra’s, geeft ze nieuwe energie en brengt ze op één lijn met het goddelijke. Op de zonnevlecht verwijdert het negatieve energieën, zoals schuldgevoel en destructieve emotionele...

Chrysocolla ontkrampt de nek en schouders en is goed bij hoofdpijn. In huis verwijdert hij allerlei soorten negatieve energiën.

Chrysocolla kalmeert en reinigt alle chakra’s, geeft ze nieuwe energie en brengt ze op één lijn met het goddelijke. Op de zonnevlecht verwijdert het negatieve energieën, zoals schuldgevoel en destructieve emotionele programmeringen. Op het hartchakra geneest het hartzeer en vergroot het het vermogen om lief te hebben. Op de keel verbetert het niet alleen de communicatie maar helpt het u ook in te zien wanneer u dient te zwijgen, op het derde oog gelegd opent het paranormale visie.

Vrouwen met menstruatiepijnen, overgangsproblemen en hormoonschommelingen ervaren bij het dragen van de chrysocolla verlichting. Hij kan uitstekend bij pijnen op de pijnplek geplakt worden. Hij ontkrampt het borstgebied, waardoor men ruimer kan ademhalen en minder benauwd zal voelen. Het kristal versterkt de doorstroming van armen en benen waardoor minder verkrampingen ontsaan. Bij rsi-klachten, vermoeide benen en goed bij betere botopbouw van tanden, kiezen en botten. Goed bij negativisme.

 

  • 377 gram
  • 13,5 x 8,5 x 5 cm

Previously viewed

Chrysocolla met Malachiet en Shattuckiet
Chrysocolla met Malachiet en Shattuckiet

Een bijzonder combinatie kristal....

Een bijzonder combinati...

€56,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »