WebwinkelKeurButton text
0
0

Charoïet split armband

Productomschrijving
Charoïet stimuleert innerlijke visioenen en spirituele inzichten en helpt bij de verwerking van grote veranderingen op spiritueel niveau. Charoiet reinigt het hart- en kruinchakra, reinigt de aura en stimuleert onvoorwaardelijke liefde. De steen zorgt tevens voor diepe fysieke en emotionele genezing. Hij helpt je het huidige moment als vol...

Charoïet stimuleert innerlijke visioenen en spirituele inzichten en helpt bij de verwerking van grote veranderingen op spiritueel niveau.

Charoiet reinigt het hart- en kruinchakra, reinigt de aura en stimuleert onvoorwaardelijke liefde. De steen zorgt tevens voor diepe fysieke en emotionele genezing. Hij helpt je het huidige moment als volmaakt te accepteren, ook anderen te accepteren zolals ze zijn en helpt bij bevrijding van diepe angsten. Slachtofferschap en dienstbaarheid ten koste van jezelf helpt hij ook helen. Oude karmische stukjes omtrent magie, alchemie en oud priesterschap kunnen door deze steen uitgewerkt en getransformeerd worden. Dit kristal helpt je met je groei naar verlichtigen. Charoïet is sterk verbonden met het transformerende Violette vuur en de magie van Merlijn. Hij bezit informatie over de mysteriën van de energie van stonehenge en de Heilige Graal. De energieën van magie en alchemie kunnen weer ontwikkeld worden, vanuit een zuiver hart. De steen geeft het lichaam nieuwe energie als het uitgeput is en heelt dualiteiten.

 

  • Formaat armband is 18,5 cm

Previously viewed

Charoïet split armband
Charoïet split armband

Charoïet is een steen van transfo...

Charoïet is een steen ...

€12,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »