WebwinkelKeurButton text
0
0

Caribbean Blue Calciet

Productomschrijving
Caribbean Blue Calciet is vergelijkbaar met Pistache Calciet, maar bevat meer Aragoniet. De energie van Caribbean Blue Calciet kan daarin echt enorm opbeurend en optimistisch werken. Om te genieten. Genieten van het leven en al het moois dat er beschikbaar is. Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie. In een kamer verwijdert ...

Caribbean Blue Calciet is vergelijkbaar met Pistache Calciet, maar bevat meer Aragoniet.

De energie van Caribbean Blue Calciet kan daarin echt enorm opbeurend en optimistisch werken. Om te genieten. Genieten van het leven en al het moois dat er beschikbaar is.

Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie. In een kamer verwijdert het negatieve energieën uit de omgeving en verhoogt het uw energieniveau. Calsiet is een actief kristal dat ontwikkeling en groei versnelt.

Calciet is een spirituele steen die verbonden is met het hogere bewustzijn. Het versnelt de spirituele ontwikkeling.

Op psychisch niveau verbindt Calciet de emoties met het intellect. Geeft weer hoop en motivatie en bestrijdt luiheid en helpt energieker te worden. Calciet kalmeert de geest en versterkt het geheugen. Calciet verlicht emotionele stress en vergroot het zelfvertrouwen. Calciet reinigt de chakra’s, brengt ze in balans en voorziet ze van energie. 

Aragoniet resoneert met Moeder-Aarde. Is een uitstekende aarde healer en aardende steen. Transformeert geopatiesche belasting en geblokkeerde leylijnen.

Aragoniet helpt tegen overgevoeligheid en stress. Neemt je mee terug naar je jeugd of de tijd daarvoor en helpt het verleden te verkennen. Leert geduld en acceptatie. Dit kristal geeft inzicht in de oorzaken van problemen en helpt emotioneel tegen woede en spanningen. Het biedt kracht en ondersteuning. Spiritueel stabiliseert hij deze ontwikkeling, herstelt het evenwicht en bereidt hij meditaties voor door vibraties op een hoog nieveau op te wekken.

 

  • 742 gram
  • 13,5 x 5,7 x 5,2 cm

Previously viewed

Caribbean Blue Calciet
Caribbean Blue Calciet

Caribbean Blue Calciet heeft een h...

Caribbean Blue Calciet ...

€90,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »