WebwinkelKeurButton text
0
0

Calciet met Kwarts

Productomschrijving
Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie. In een kamer verwijdert het negatieve energieën uit de omgeving en verhoogt het uw energieniveau. Calsiet is een actief kristal dat ontwikkeling en groei versnelt. Calciet is een spirituele steen die verbonden is met het hogere bewustzijn. Het versnelt de spirituele ontwikkeling. Op ps...

Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie. In een kamer verwijdert het negatieve energieën uit de omgeving en verhoogt het uw energieniveau. Calsiet is een actief kristal dat ontwikkeling en groei versnelt.

Calciet is een spirituele steen die verbonden is met het hogere bewustzijn. Het versnelt de spirituele ontwikkeling.

Op psychisch niveau verbindt calciet de emoties met het intellect. Geeft weer hoop en motivatie en bestrijdt luiheid en helpt energieker te worden. Calciet kalmeert de geest en versterkt het geheugen. Calciet verlicht emotionele stress en vergroot het zelfvertrouwen. Calciet reinigt de chakra’s, brengt ze in balans en voorziet ze van energie. Goed voor skelet en botten en gewrichten. Verlicht darm- en huidziekten en stimuteert bloedstolling en weefselherstel. Versterkt het immuunsysteem.

  • 845 gram
  • 14 x 11 x 7,5

Previously viewed

Calciet met Kwarts
Calciet met Kwarts

Calciet is een krachtige versterke...

Calciet is een krachtig...

€55,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »