WebwinkelKeurButton text
0
0

Door Jantine Coehoorn, 25 februari 2021

Het ontstaan van de Wild Woman geurkaars

De Wild Woman geurkaars, hmmm!

 

Niet zomaar een geurkaars! Ik voelde al heel lang dat ik geurkaarsen wilde gaan maken. Geur is voor mij zo belangrijk en voegt zoveel toe aan hoe ik mij voel of kan mij echt ondersteunen wanneer ik het lastig heb. Toch vond ik het lastig om een bepaalde geurkaars te maken en het thema waar ik me op wilde focussen.. Totdat ik in aanraking kwam met het vrouwelijke wild woman archetype!

 

Tijdens het traject ''The Feminine Awakening'' bij Denise de Wolf kwam ik in aanraking met het archetype ''The Wild Woman'' oftewel: de wilde vrouw!

 

Een vrouw die diep verbonden is met Moeder Aarde, geaard, krachtig in haar energie. Ze WEET wat ze voelt, ze geeft uiting aan wat ze voelt, ze is niet bang en ze staat!! ON fire! Verbonden met haar vuur en wahhh!

 

In het begin vond ik haar ZO spannend en zelfs een beetje eng. Ze voelde verwoestend en misschien zelfs destructief... Niets bleek minder waar.. Deze wilde vrouw was alles waar ik naar zocht! In de wilde vrouw heb ik mijn bedding gevonden. Bedding en veiligheid in mijzelf. Voor het EERST in mijn leven voelde ik bedding en veiligheid in mijzelf!! Oh men, dit heeft echt mijn leven veranderd!

 

Jezelf dragen, spaceholden, jezelf geven wat jij nodig hebt, geen oude energie meer opslaan, doei pms en wat een kracht en sensualiteit kwam hiermee vrij! Holy moly!

 

Deze wilde vrouw heeft mijn leven veranderd. Als eerbetoon aan deze wilde vrouw heb ik deze speciale geurkaars ontworpen.

 

Deze kaars is voor vrouwen (of mannen) die dieper hun eigen inner wild woman willen unleashen. Een kaars voor op je altaar of een andere speciale plek, echt om met een intentie aan te steken en ook echt als reminder aan jouw intentie.

 

Jouw inner wild woman weet wat ze wil, ze is krachtig! Ze is sterk! En ze staat daar! Ze is wild, ze voelt alles en weet precies hoe ze zichzelf moet dragen met al haar emoties. Er is geen sprake van ruis, alles is duidelijk voor haar and she is on fire!! Verbonden met haar baarmoeder, haar yoni. Diep geaard en vanuit daar laat ze haar sensualiteit vrij stromen. Vrouw, jij mag zijn!

 

De geur van deze geurkaars is een combinatie van onder andere Grapefruit met Cardamon (en nog veel meer!!). De geur is fris, hij is warm, hij is aardend, hij geeft bedding, hij opent. Alles!

 

Samen met deze geurkaars ontvang je een meditatie om echt verbinding te maken met jouw inner wild woman! Ik neem je graag mee op deze prachtige reis mooie vrouw, je bent zo welkom <3

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »