WebwinkelKeurButton text
0
0

Door Jantine Coehoorn, 29 oktober 2020

Wie is Own Your Flow?

Hi!

Mijn naam is Jantine Coehoorn en ik ben de oprichtster van Own Your Flow.

Ik ben geboren in Lemmer (in Friesland) op 12 mei 1994.

 

Altijd al enorm ondernemend en zelfstandig geweest en vooral ook heel erg creatief. Verschillende elementen die heerlijk samenkomen binnen Own Your Flow waar ik heel erg van geniet.

 

Na het afronden van mijn HBO mode opleiding aan TMO in Doorn voelde ik al heel snel dat ik voor mijzelf wilde werken en dat ik ook echt veel meer diepgang en passie wilde brengen dan dat ik op dat moment kon vinden in de huidige mode branche. 

 

Dit liep heel synchroon met mijn eigen spirituele processen en in juli 2017 begon ik mijn eerste eigen bedrijf. Dit werd al heel snel een groot succes!

Uiteindelijk ben ik in november 2019 Own Your Flow begonnen, eigenlijk helemaal niet wetende wat ik nou precies wilde doen of hoe en wat. Hiervoor had ik een aantal jaar een ander bedrijf waarin ik fulltime orgonites maakte. Ik vond dit geweldig, een grote passie! Naarmate het bedrijf groeide, begon het steeds meer van mij te vragen. In principe niet erg, maar voor iemand zoals ik die constant in beweging is en waarbij groei centraal staat, begon dit echt zijn tol te eisen. Ik vroeg mijzelf af: ''Als dit zo door blijft groeien, is dit wel wat van mij gevraagd wordt.. Wordt ik hier gelukkig van?'' En het antwoord was ''nee'' en zo stopte ik eigenlijk vrij snel een succesvol bedrijf omdat ik gewoon voelde dat ik die kant niet meer op wilde gaan. Veel verbazing van mensen om mij heen, maar diep van binnen zo bevrijdend!

 

Tegelijkertijd was het ook spannend, want ik moest natuurlijk ook gewoon rekeningen betalen en wat ging ik dan doen?! Ik wilde ook absoluut niet voor een baas werken op dat moment en het enige wat ik kon doen was naar binnen keren, loslaten en echt diep vertrouwen. 

 

Ik maakte moodboards en ging goed voelen waar ik heel gelukkig van werd. Edelstenen werkte ik altijd al mee in mijn vorige bedrijf, maar nooit echt met van die prachtige grote stukken! Met het eindigen van mijn vorige bedrijf, verkocht ik ook veel edelstenen uit mijn privé collectie en ik merkte dat ik eigenlijk het werken met edelstenen op die manier heel leuk vond! Ze uitkiezen, mooi op de foto zetten, de energie delen.. Heerlijk! En het stroomde zo moeiteloos. Zo is eigenlijk heel organisch Own Your Flow ontstaan. Vanuit het niets, gewoon lekker de flow volgen!

 

En ander groot onderdeel wat echt naar boven kwam was het stukje vrouwelijke energie. Het dieper verbinden met je baarmoeder, je yoni en als vrouw echt jouw vrouwelijke energie ownen. Jezelf dragen. Ohh wat wilde ik graag met die thema's meer aan de slag! Tot op heden een bijzondere reis die ik aan het bewandelen en verdiepen ben en ik voel heel sterk dat dit steeds meer een onderdeel gaat zijn van Own Your Flow. Als vrouw, maar zeker ook als man het ownen van jouw flow!

 

Dus voor nu volg ik lekker mijn eigen flow! Ga ik vaak met mijn hondje Millie samen op edelstenen hunt en vind ik het heerlijk om al dit moois van moeder aarde met jullie te delen.

 

Mocht je vragen hebben dan mag je mij altijd daarover appen of mailen en wie weet tot snel!

 

Veel liefs en knuffels,

 

Jantine

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »