WebwinkelKeurButton text
0
0

Door Jantine Coehoorn, 30 augustus 2021

Welke edelstenen passen bij mij?

Welke edelstenen passen bij mij?

Welke edelsteen het beste bij jou past kun je op veel verschillende manieren bepalen en dit kan ook per moment weer verschillen. Een hele krachtige tool waarmee je heel mooi kunt voelen voor jezelf of een edelsteen op dit moment bij je past, dat is de pendel techniek. In onderstaande video laat ik de pendeltechniek zien.

 

 

Een andere manier die ik je aanraad om te bepalen en voelen of een edelsteen bij je past is door puur je gevoel te volgen.

 

    • Welke edelsteen spreekt je aan?
    • Welke kleur vind je mooi?
    • Van welke edelsteen wordt je blij?

 

Ga op je gevoel en zintuigen af. Je kunt hierin geen ''foute'' beslissing nemen. Alles wat voor JOU hierin goed voelt, is goed. Belangrijk om hierbij te weten is dat wat voor jou goed voelt, voor iemand anders misschien minder fijn kan voelen.

Stel Pietje vind Labradoriet heel fijn om te dragen. Labradoriet helpt Pietje in het beschermen van zijn energie en zijn energie meer bij zichzelf te houden. Dit hoeft niet te betekenen dat dit voor iedereen zo is. Het voelen van edelstenen is super persoonlijk en is voor iedereen anders.

En mocht je twijfelen, dan kun je altijd de pendeltechniek toepassen.

 

Mocht je meer vragen hebben over het werken met edelstenen, dan mag je mij altijd berichten! Vanaf 27 start er weer een nieuwe ronde van de online edelstenen workshop. In dit online programma neem ik je mee in het dieper voelen en energetisch werken met edelstenen. Mocht je hier meer over willen weten of je willen aanmelden, kijk dan op deze link:

https://www.ownyourflow.nl/online-edelstenen-workshop.html

 

Veel liefs,

Jantine

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »