WebwinkelKeurButton text
0
0

Door Jantine Coehoorn, 9 augustus 2021

Waar plaats je edelstenen?

Waar plaats je edelstenen?

Ik denk dat dit 1 van de meest gestelde vragen is. Er zijn namelijk heel veel verschillende manieren waarop je edelstenen kunt plaatsen in huis. Er zijn 2 manieren waarop je een beslissing kunt maken waar je edelstenen wilt plaatsen:

 

1. Op basis van de informatie over de edelsteen

2. Op basis van gevoel

 

Ook is het belangrijk om hierin te weten dat er GEEN goed of fout is, alleen wat goed of fout voor JOU is. Dit is dus heel subjectief.

Voor de ene persoon zal bijv Labradoriet in de slaapkamer heel fijn voelen, terwijl Labradoriet in de slaapkamer voor iemand anders totaal niet fijn voelt.

 

Edelstenen plaatsen op basis van informatie

Wanneer je edelstenen gaat plaatsen op basis van informatie, dan ga je kijken naar de beschrijving van een edelsteen. Hoe wordt de energie van deze edelsteen omschreven en in welke ruimte wil jij deze energie vergroten?

 

Edelstenen plaatsen op basis van gevoel

Deze manier van plaatsen is wat ik het meeste aanraad. Juist omdat het werken met edelstenen en het plaatsen van edelstenen zo subjectief is. Wanneer je edelstenen gaat plaatsen op gevoel, ga je je eigen gevoel volgen.

En ik weet dat dit voor sommige mensen klinkt als ''huh, maar hoe doe ik dit dan?'' maar eigenlijk is het simpeler dan je denkt en het gaat vooral in het vertrouwen hebben in wat je voelt.

Je herkent vast wel het onderbuik gevoel. Hoe jouw lichaam reageert wanneer iets juist voor jou voelt of juist niet. Zo werkt het ook met edelstenen.

Pak de edelsteen vast en voel waar wordt je naartoe getrokken? Zet hem eens op die plek neer en voel dan opnieuw. Voelt dit kloppend zo? Zo niet, ga dan opnieuw voelen.

Het kan dus zo zijn dat je in het begin echt even aan het aftasten en proberen bent tot je echt voelt JA, dit is de plek! 

 

 

Onthou! Er is GEEN goed of fout, alleen wat voor JOU goed of fout voelt.

Het werken en plaatsen van edelstenen blijft subjectief en kan ook altijd weer veranderen. Het kan dus heel goed voorkomen dat je in 2020 een Amethist in je slaapkamer hebt geplaatst, maar vandaag voelt van hij mag naar een andere plek. Volg altijd dit gevoel en vertrouw erop!

 

Mocht je meer vragen hebben, dan mag je me natuurlijk altijd berichten op social media of mij mailen op [email protected]

 

Lieve knuffel,

Jantine

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »