WebwinkelKeurButton text
0
0

Door Jantine Coehoorn, 6 september 2021

Jaaropleiding tot ceremonieel begeleider

''Jantine is een enorm lief, zacht, gedreven en gevoelig persoon. Afgestemd op de mensen om haar heen, haar omgeving en vooral op zichzelf. ''Wat heb ik op dit moment nodig?'' is een vraag die ze zichzelf meerdere keren per dag stelt. Om er op deze manier voor te zorgen dat ze aanwezig is in zichzelf, aanwezig bij de energie die door haar heen stroomt en daar ownership over neemt. Thema's als veiligheid, vertrouwen en bedding zijn de grootste thema's in haar leven en in haar leven geweest en voelen als haar levenswerk. En deze reis begon bij het echt leren voelen van veiligheid, bedding en vertrouwen IN jezelf. Het insourcen van datgene wat jij diep van binnen verlangd. En dit is ook precies hetgeen wat haar hier nu heeft gebracht. Datgene wat steeds dieper belichaamt wordt en als een anker voor haar ziel is, voor haar om nog dieper datgene te gaan uitdragen en neerzetten. Omdat ze weet hoe belangrijk dat is''.

 

 

Dit was de brief waarmee ik mijzelf voorstelde aan een klein groepje tijdens de 1e dag van deze opleiding. Een opleiding gecreërd door Barbara Schriek tot ceremonieel begeleider.

 

Via haar Instagram kwam deze opleiding voorbij en ik voelde hierbij alles kriebelen en JA zeggen. Ik ben ZO blij al met alles wat deze opleiding tot nu toe al gebracht heeft. De verbinding, de openheid en alle mooie mensen die ik afgelopen weekend heb mogen ontmoeten.

 

Met meer dan 20 mensen kwamen we samen in een prachtige ruimte omgeven door een grote moestuin. De zon scheen en samen bouwden we een prachtig altaar. Voor mij stond deze in het teken van verbinding. Samen zijn en echt weer samen voelen en connecten. Iets wat ik diep van binnen zo intens gemist heb. Mezelf omringen door zoveel gelijkgestemden.

 

Mijn grootste take away van deze dag is dat ik precies zo kan begeleiden en hosten op de manier hoe IK het wil. Dit wist ik al diep van binnen, maar toch op een manier probeert een deel van mij iedereen tevreden te houden. 

 

Ik hou niet van theorie. Ik hou van VOELEN. Voelen is mij kracht. Energie is mijn passie. Vanuit overgave, vertrouwen en flow wil ik werken. Zo wil ik opgeleid worden en zo wil ik anderen opleiden. Zo ga ik het dan ook doen.

 

 

En alleen dit al is 1 van de meest waardevolle inzichten. Ik ben heel benieuwd wat de rest van het jaar mij mag komen brengen.

 

Woehoooe!!

 

Lieve knuffel van mij

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »