WebwinkelKeurButton text
0
0

Door Jantine, 21 april 2021

Edelstenen en jouw innerlijke godin

Hi lieve jij,

 

Lotte van Made by Lotte vroeg mij om een blog te schrijven voor haar website. Ik voelde me super vereerd en ben dankbaar dat ik via deze manier iets met jullie mag delen.

 

Mijn naam is Jantine en ik ben de eigenaresse van Own Your Flow. Een edelstenen webshop met nog veeel meer! Eigenlijk deel ik hier alles wat ik zelf leuk vind en is het mijn missie om mensen te ondersteunen in het belichamen van hun werkelijke essentie.

 

Dit voelt voor mij als het geboorterecht van ieder mens.. Het belichamen van jouw werkelijke essentie.

 

Een groot onderdeel in mijn reis hierin is de verbinding met mijn baarmoeder en mijn innerlijke godin, de vrouw die ik in essentie ben, die zich steeds meer laat zien en ruimte inneemt in mijn lichaam. Echt werkelijk belichamen wie ik in essentie ben.

 

Edelstenen zijn voor mij hele krachtige tools die mij ondersteunen tijdens dit proces.

 

Ik heb voor jullie een hele bijzondere meditatie opgenomen waarin ik jullie meeneem in het voelen van edelstenen, het werken met edelstenen en het verbinden met jouw innerlijke godin! Zowel voor mannen als vrouwen.

 

Geniet ervan mooie jij!

 

Je kunt de meditatie beluisteren via onderstaande link:

 

https://soundcloud.com/user-147853664/edelstenen-innerlijke-godin/s-btlR1u6JSLH

 

Veel liefs,

Jantine

 

www.ownyourflow.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »