WebwinkelKeurButton text
0
0

Ametrien split armband

Productomschrijving
Ametrien geeft een gevoel van optimisme en vrede en reinigt en regenereert alle lichaamscellen. Deze steen verbindt de hogere chakra’s met de zonnevlecht en verbindt zo je eigen licht aan je eigen kracht. Deze steen beschermt je tijdens astrale reizen, vermindert stress en spanning in het hoofd. Het kristal opent je derde oog en brengt yin en yan...

Ametrien geeft een gevoel van optimisme en vrede en reinigt en regenereert alle lichaamscellen. Deze steen verbindt de hogere chakra’s met de zonnevlecht en verbindt zo je eigen licht aan je eigen kracht. Deze steen beschermt je tijdens astrale reizen, vermindert stress en spanning in het hoofd. Het kristal opent je derde oog en brengt yin en yang in evenwicht. Psychisch helpt de steen je bij anderen aan te passen, hij laat nl. zien wat iedereen gemeenschappelijk heeft en overstijgt vooroordelen. Deze zeer energetische steen stimuleert je creativiteit en helpt je je eigen leven te leiden. Hij vergroot de concentratie, verheft het intellect tot een hoger bewustzijn, zorgt voor helderheid en harmonie tussen waarneming en actie. Emotioneel heft ametrien blokkades op en helpt je deze te transformeren en geeft inzicht in de onderliggende oorzaken. Zeer optimistische steen.

Ametrien biedt steun en inzicht in de oorzaak van langdurige ziekten. Door zijn krachtige reinigende eigenschappen verdrijft hij negativiteit uit de aura en vergiften uit het lichaam. Hij reinigt het bloed, geeft weer energie en versterkt het immuunsysteem. Ook goed als u chronisch vemoeid bent. Goed bij spanningshoofdpijn en depessieve gevoelens. Draag hem lange tijd op de zonnevlecht.

  • Formaat armband ong 18,5 cm

Previously viewed

Ametrien split armband
Ametrien split armband

Ametrien geeft een gevoel van opti...

Ametrien geeft een gevo...

€5,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »